Hacı Osman Akgün İlkokulu

Vizyon: Eğitime müfredat, eğitimci,veli gözüyle bakmanın ötesinde; çocukların potansiyelleri, hedefleri ve hayalleri ile bakıp, onları dinleyerek adım atmayı amaçladık. Çocuklarımızın karşılaşacağı geleceğin bizim deneyimlediğimiz geçmişten çok çok farklı olacağını biliyoruz. Zamanın ve öğrencinin hızında tüm eğitim paydaşları ile öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştireceği ortamlar yaratmayı, mutlu, özgüvenli, kök değerlerini yaşayan örnek bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Misyon: Her çocuk kendi geleceğine yolculuk yapan bir seyyahtır. Okulumuz bu yolculuğunda öğrencilerine rehberlik etmeyi;bedensel, zihinsel, duygusal olarak kendini gerçekleştiren , yaşadığı topluma ve zamana uyum sağlayan, insana ve insanlığa katkıda bulunabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.

Başarılar: ..

Sportif Etkinlikler: